Om os

TUC – Tørring UddannelsesCenter har kunder blandt kommuner, regioner, staten samt enkeltpersoner med den røde tråd, at vi er sat i verden for at skaffe flere jobs til især udsatte borgere i lokalområderne.

TUC er en dynamisk, erfaren og kompetent konsulentvirksomhed, der i over 20 år har bygget bro mellem borgere og arbejdsmarkedet blandt andet via uddannelses- og udviklingsforløb til jobcentre overalt i Danmark. Vores tilbud skal skaffe jobs – ellers duer de ikke. Så enkelt kan det siges. TUC går ind der, hvor myndigheders og enkeltpersoners egne muligheder holder op.

TUC ledes af direktør Helle Søndergaard, som står i spidsen for en lang række erfarne og kompetente medarbejdere, der kender deres specialer så godt, at vores kunder får den bedste støtte til at lykkes med deres projekter.

TUC A/S står for administrationen i  TUCJOB ApS (der via jobcentre rådgiver og sparrer med ledige), TUC Socialvirksomheder (en socialøkonomisk virksomhed, der får folk på kanten af arbejdsmarkedet i job igen ved opkvalificering) samt TUC Integrationsportalen, der hjælper virksomheder og  jobcentre med integrationsløsninger.

 

Ledelse


Direktør
Helle Søndergaard
Tlf. 7580 2344
Mobil 2011 4113
hes@tucenter.dk


Afdelingsleder
Joan Madsen
Tlf. 23390023
jom@tucenter.dk


Administrationsleder
Lisbeth Brandt
Tlf.79436162
lbr@tucenter.dk

Bestyrelse

Bestyrelsesformand Anders Mølgaard
Bestyrelsesmedlem Henning Blaabjerg

Bestyrelsesmedlem Helle Søndergaard