Kunder til TUCs projekter

TUC hjælper enkeltpersoner, offentlige myndigheder og private virksomheder med at skaffe jobs til især lokalområdet. Nye jobs er den målbare værdi, som TUC skaber som dynamisk konsulentvirksomhed. TUC har over 20 års erfaring i at bygge bro mellem borgere og arbejdsmarkedet bl.a. via uddannelses- og udviklingsforløb til jobcentre overalt i Danmark. TUC går ind der, hvor myndigheders og enkeltpersoners egne muligheder holder op.Kommuner, virksomheder og ministerier støtter TUC´s mål om at gøre også de svage stærke nok til arbejdsmarkedet. TUC går ind, hvor almindelige indsatser i eksempelvis jobcentre må give fortabt. Folk på kanten af arbejdsmarkedet passer ikke nødvendigvis ind i skemaer og procedurer, som jobcentre arbejder under. Vi er ikke i konkurrence med dem, men vi udvider deres værktøjskasse.

- Helle Søndergaard, TUCs direktør.

Vores Projekter

TUC JOB

TUC JOB

Jobcentre bruger TUCJOB til at skabe arbejdsmarkedsrettede forløb, som professionelt og med erfaring rådgiver jobcentre til at skaffe endnu flere jobs til de borgerne...


TUC Socialvirksomheder

TUC Socialvirksomheder

TUC bistår kommuner som eksisterende socialøkonomiske virksomheder med at skabe jobs gennem aktiviteter, være projektledere, søge penge og være udførende partner. Kort sagt giver TUC indhold til socialøkonomiske virksomheder.


TUC Integrationsportalen

TUC Integrationsportalen

TUC Integrationsportalens mål er at skaffe flere jobs i lokalområdet til vores medborgere af anden etnisk herkomst end dansk.


Seneste Nyheder