Ny ledelse

Fra den 1. Juni 2017 er Helle Søndergaard direktør for TUC, Tørring. TUC fonden overdrager ejerskabet til TUC A/S, TUC Job ApS og TUC Søv til et nyt selskab ejet af Helle Søndergaard. Dette betyder, at de 3 selskaber og de aftaler og kontrakter, der er med disse fortsætter.

Helle Søndergaard har et mangeårigt kendskab til, og et langt samarbejde, med Tørring UddannelsesCenter.

Hun har specialiseret sig i at løse opgaver – bl.a. indenfor uddannelse og ledelse – gennem at arbejde med værdier og bæredygtighed på en måde, der involverer og tilgodeser alle parter. En strategi, der har vist sig at skabe resultater såvel menneskeligt som økonomisk.

Om overdragelsen siger Helle Søndergaard, ”Det giver mig en platform, hvorfra ting kan lade sig gøre.” Samtidig understreger hun, at der var et behov fra TUC, og den tidligere leder, Tommy Vandals side, for at finde en løsning der kunne videreføre virksomheden og dens værdier.

Prioriteringer for fremtiden er at være en aktiv del af lokalsamfundet, og at arbejde sammen med ”de store” –  dvs. store virksomheder, kommuner og ministerier for at skabe løsninger og række ud efter de svage.

”Vi vil gerne sætte dagsordenen, når det er det der skal til, og være fleksible og rette ind, når det er det, der kræves”, siger Helle Søndergaard.

Lige nu handler det om at erhverve kendskab til procedurer og rutiner før man går videre. At skabe enkle rammer, klarhed, transparens og professionalisering.

På sigt handler det også om at skabe forretning for TUC – ikke for pengenes skyld, men for at løse opgaver, og bringe pengene i spil i form af spændende opgaver.

”Så kan vi stå stærkt og skabe værdi for både kunder, personale og det omliggende samfund”, siger Helle Søndergaard.

En mangeårig samarbejdspartner beskriver Helle Søndergaard som en leder, der skaber muligheder, og er en aktiv samarbejdspartner, som er hurtig i tanke og handling.

Hun tør – og kan – tænke nye tanker. Hun sætter barren højt, og inddrager de kompetencer, der skal til for at sikre at de opgaver, der løses for kunder og samarbejdspartnere, skaber værdi for dem.

Som personlighed er hun dynamisk, engageret og har et højt ambitionsniveau og en stringent kompromisløshed når det gælder om at finde løsninger. Samtidig har hun humor og mere end et stænk menneskekærlighed. Hun føler sig hjemme med tillidsbaseret samarbejde og er dygtig til at skabe retning og handling både gennem egen handling og uddelegering.

Helle Søndergaard glæder sig til at bringe sine kompetencer, erfaringer og visioner ind i TUC regi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *